Campagnebijeenkomst gemeenteraadsverkiezingen

De landelijke verkiezing ligt inmiddels bijna 3 weken achter ons en hoewel de formatie natuurlijk nog superspannend is, gaan we lokaal al langzaam aan maart 2018 denken. Dan zijn er namelijk weer gemeenteraadsverkiezingen! Het leuke aan gemeenteraadsverkiezingen is dat, in tegenstelling tot de landelijke, we die helemaal zelf vormgeven! We maken onze eigen materialen, we kiezen zelf in welke wijken we campagnevoeren en we kiezen zelf de vorm.

Tijdens de landelijke verkiezing heb ik gemerkt dat er ontzettend veel creatievelingen aanwezig zijn onder onze vrijwilligers, onder jullie! Daarnaast hebben meerderen van jullie aangegeven actief te willen blijven voor GroenLinks in Haarlem.

Daarom willen we jou graag uitnodigen voor onze eerste campagnebijeenkomst. We willen samen met jou een begin maken aan het vormgeven van onze campagne. Dat gaan we niet doen in een saai zaaltje waar wij alleen maar wat gaan vertellen. Het wordt een actieve bijeenkomst op een bijzondere plek. We houden nog even geheim waar de meeting precies is, maar bijzonder is hij zeker!

wie, wat en waar in het kort
Deze bijzondere meeting vindt plaats op zondag 23 april van 14.00 uur tot 16.00 uur. We gaan verzamelen op de hoek van Gedempte Oude Gracht en het Spaarne, voor café Wolkers. Je hoeft in principe niks mee te nemen (een kussentje misschien, maar geen vereiste), wij verzorgen alle benodigdheden.

Iedereen die mee wil doen is welkom! Je hoeft niet per se heel creatief te zijn om mee te doen. Elke inbreng is voor ons waardevol. We bereiden de dag goed voor, wat we precies gaan doen wordt duidelijk op de dag zelf. Voor alle voorbereidingen is het wel handig als wij weten hoeveel mensen meedoen. Wil je meedoen, reply dan even op deze mail. De middag is verder gratis.

Locatie

op de hoek van Gedempte Oude Gracht en het Spaarne
2011 GP Haarlem
Nederland