Minder gas van Rusland? Kom naar het Impact café op vrijdag 11 maart!!

Op vrijdag 11 maart vindt het vijfde politiek café in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen plaats.

Waar?                 Oceans (Gonnetstraat 26, 2011 KA Haarlem)

Wanneer?           Vrijdag 11 maart

Hoe laat?            20.00 tot 21.30 uur 

Voor ieder te volgen via zoom

Op 11 maart, van 20.00 - 21.30 uur (de laatste vrijdag voor de verkiezingen) organiseren impact ondernemers Martin de Jong en Melissa Oosterbroek een Impact café in Oceans Haarlem. Naar aanleiding van de huidige stand van de energie transitie wordt het publiek uitgedaagd om na te denken over een maatschappelijke onderneming om de problemen en oplossingen binnen de energietransitie een stap verder te brengen.

Programma

Na een korte introductie over de energietransitie door raadslid Melissa Oosterbroek gaat Martin de Jong (kandidaat raadslid) in gesprek over de mogelijkheden van Impact ondernemerschap. Impact ondernemers en actief betrokken bewoners en doeners in spé worden in groepen ingedeeld en bedenken ondernemingen om de energietransitie in Haarlem te versnellen.

Naast een creatieve avond is het ook leuk om te weten dat gedurende de avond Wethouder Robbert Berkhout en circulair ondernemer Liesbet Hanekroot mee kijken met de plannen. Naar aanleiding van korte groepspresentaties bepalen zij aan het einde van de avond de grote winnaar van het Impact café 2022.

 

(het café zal ook digitaal via zoom-te volgen zijn, een link wordt toegestuurd naar alle aanmeldingen)