Initiatievencafé

Initiatieven Café op 29 november

Het Initiatieven Café is er voor iedereen met een initiatief voor Haarlem en dit kan echt van alles zijn. Het mooier maken van de straat met bloembakken tot het aanleggen van zonnepanelen met buren. Met het Initiatieven Café wil de gemeente Haarlemmers op weg helpen door de juiste mensen met elkaar te verbinden. Mensen die elkaar verder kunnen helpen. Dat kunnen andere initiatiefnemers zijn, maar ook ondernemers.
 

Uiterlijk 17 november aanmelden.
 

Tijdens elk Café is er ruimte voor initiatieven om hun idee te pitchen. Er zijn mensen aanwezig die al een project voor de stad hebben opgezet en zij delen hun ervaringen. Na de pitches kan er genetwerkt worden onder het genot van een borrel. Misschien ontstaat er wel een mooie samenwerking!

Toegang tot het Initiatieven Café is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: initiatieven@haarlem.nl. Vermeld daarin naam en telefoonnummer, en geef aan of u een idee wilt pitchen. Mocht u een idee willen pitchen dan kunt u van tevoren meedoen aan een gratis workshop 'pitchen met passie'. Wil je meer informatie of tips? Neem dan hier een kijkje.

Waar: Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2, Haarlem
Wanneer: Woensdag 29 november
Tijd: 17:00-19:00 uur
Toegang: Gratis, aanmelden via initiatieven@haarlem.nl