Peter van den Doel

Peter van den Doel

Raadslid, Cie. Bestuur, Cie. Ontwikkeling

Woordvoerder op de dossiers: Cie. Ontwikkeling: Wonen; Economie - samen met Melissa. Cie. Bestuur: Financiën,; algemene dekkingsmiddelen

Haarlem is een prachtige stad waar ik met veel plezier woon. Ik ben adviseur op gebied van Kunst & Cultuur en IT. Samen met mijn vrouw betrekken we binnenkort het laatste gebouw dat op het Ripperda-terrein wordt gebouwd.

Haarlem is een heerlijke stad om in te wonen en werken. Ik doe dat dan ook met veel plezier. Daarom ook wil ik mij namens GroenLinks voor de stad inzetten voor een beter milieu, duurzaamheid en een socialere stad.  Een stad waar veel aandacht is voor kunst en cultuur in alle wijken. Ik vind het van belang dat we als Haarlemmers meer samen doen. Naar elkaar omkijken en samen meehelpen om de omgeving schoner en beter te maken.  Daar wordt iedereen gelukkiger van.

Haarlem moet duurzamer worden met een zoveel mogelijk circulaire economie waarin start-ups de ruimte krijgen om te experimenteren. Daarmee het vestigingsklimaat van de stad voor initiatieven en bedrijven op het gebied van milieu, duurzaamheid en schone energie te stimuleren en te verbeteren.