Maandag 14 december pitchen Haarlemmers van 17 tot 18 uur hun ideeën om Haarlem mooier, socialer of duurzamer te maken. Dit keer niet voor een live-publiek, maar online. De uitzending wordt opgenomen in de Pletterij en is te horen en zien via de kanalen van de Pletterij en Haarlem105.

Er staan enthousiaste initiatiefnemers klaar om hun verhaal te laten horen, mensen te inspireren en om hulp te vragen zodat zij hun initiatief verder kunnen brengen. Ook komt het VSB-fonds langs om te vertellen wat zij doen om initiatiefnemers te helpen met een maatschappelijk idee en is ook de Rabobank van de partij. Succesvolle initiatieven worden belicht en gitarist Marnix de Croock luistert de show muzikaal op.

Wil je je idee pitchen? Geef je dan op voor 1 december, door een mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Je wordt dan uitgenodigd om een training bij te wonen om je verhaal op een pakkende manier over te brengen. Iedereen is welkom om mee te luisteren en zich te laten inspireren, vragen te stellen of hulp te bieden aan de pitchers op maandag 14 december tussen 17.00 en 18.00 uur.

LIVE-STREAM
Het meekijken met het gesprek via de website, YouTube of FaceBook is gratis.