Met de sterk stijgende gasprijzen loont het nog meer om uw huis energiezuinig te maken. Maar waar begint u en welke isolatie kunt u gebruiken? Om u op weg te helpen geeft de gemeente 750 toegangskaarten ter waarde van 20 euro weg voor de beurs Huis & Energie. Vrijdag 12 tot en met zondag 14 november kunt u duurzame woonoplossingen bekijken en vergelijken.

Het is een klus om uit te zoeken hoe u uw woning energiezuinig en toekomstbestendig maakt. Op de beurs Huis & Energie in de Expo Haarlemmermeer ontdekt u verschillende duurzame woonoplossingen waarmee u veel geld kunt besparen. De gemeente geeft 750 Haarlemmers de kans om de beurs gratis te bezoeken.  

Duurzaam Droomhuis

Centraal op de beurs staat het Duurzaam Droomhuis, een modelwoning vol duurzame producten: zonneboilers, inductiekookplaten, isolatie en voor de deur een elektrische auto. In het droomhuis zitten onafhankelijke experts van Milieu Centraal klaar om alle woonoplossingen te demonstreren en toe te lichten.

Tekeningen, rekeningen en foto’s

Rondom het Duurzaam Droomhuis staan 100 kramen met experts. Vergeet niet om bouwtekeningen, energierekeningen en foto’s van uw huis mee te nemen. Zo kunnen de exposanten en adviseurs meedenken en adviseren. Zij weten vaak direct hoeveel u kunt besparen, wat de opbrengst van zonnepanelen is en wat u moet isoleren voor u een warmtepomp installeert.

Gratis toegangskaarten

Gebruik bij het inschrijven op Huis & Energie kortingscode HAARLEM0498 voor gratis kaarten. Zijn de gratis kaarten op? Gebruikt u dan de code HAARLEM voor 5 euro korting. De beurs is op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november van 10.00 tot 18.00 uur (op zondag tot 17.00 uur) in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.