TuinTipTopTuinen-campagne BUUV fleurt Haarlem op

 

BUUV Haarlem is met haar jaarlijkse campagne ‘TipTopTuinen’ gestart. De bedoeling is de komende vier weken zoveel mogelijk tuinen en balkons door heel Haarlem op te fleuren van mensen die dit zelf niet (meer) kunnen.

Er staan behoorlijk wat tuinvragen open op de website van BUUV. Haarlemmers met groene vingers zijn daarom van harte welkom om lekker aan de slag te gaan in tuinen en op balkons.

Heggen snoeien en grasmaaien favoriet

Er is vooral behoefte aan hulp bij heggen snoeien, grasmaaien, plantjes verpotten en het gezellig maken van de tuin of balkon.

Groen en gezond vrijwilligerswerk

Mensen die willen helpen kunnen via de website van BUUV online reageren op de oproep van de hulpvragers. Van een uurtje grasmaaien tot een geveltuintje opnieuw inrichten: alle inzet wordt ontzettend gewaardeerd. Meld je aan voor tuinklussen

Op de website van BUUV vind je meer informatie over de TipTopTuinen-campagne

Mensen die het lastig vinden om zich digitaal aan te melden kunnen natuurlijk ook bellen met BUUV. Een medewerker van BUUV kan helpen met de aanvraag en de bemiddeling met een vrijwilliger. Telefoonnummer BUUV tijdens kantooruren: 023 5300 500.