De hoge energieprijzen komen bij veel Haarlemmers hard aan. Een verdubbeling van de energierekening – of zelfs meer – is niet ondenkbaar. Geen wonder dat veel huiseigenaren hun mogelijkheden onderzoeken. Het goede nieuws is dat de isolatieactie van de gemeente is verlengd tot en met 31 mei 2022! Meedoen is geheel vrijblijvend.

Met de sterk stijgende energieprijzen loont het nog meer om uw huis te isoleren. U verbruikt minder energie. En dat scheelt geld! De gemeente Haarlem organiseert samen met Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie. Haarlemmers kunnen tegen een scherpe prijs dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en isolerend glas laten aanbrengen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij vakkundige isolatiebedrijven. Een geïsoleerd huis voelt comfortabeler aan. U heeft minder last van kou en tocht. En naast uw lagere energiekosten bereidt u uw huis ook voor op een aardgasvrije toekomst.

Subsidie

Isolatiemaatregelen verdienen zich snel terug. En u ontvangt nu tot wel 30% rijkssubsidie als u kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. Het gaat dan om isolatie van de spouw, dak, gevel, vloer of glas. Of isolatie in combinatie met een (hybride) warmtepomp of zonneboiler. Op deze website vindt u alle informatie.

Zo werkt de isolatieactie

Deelname aan deze actie is eenvoudig:

  1. Inschrijven: u kunt zich nog tot en met 31 mei 2022 inschrijven op de website van www.duurzaambouwloket.nl.
  2. Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact met u op. Deze komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
  3. Uitvoering: het bedrijf maakt een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Of u besluit om de offerte niet te tekenen: u zit nergens aan vast.

Meer informatie

Meedoen is geheel vrijblijvend en geeft u ook een goed beeld van de (verhoogde) subsidies die beschikbaar zijn. Met vragen kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket, telefoon: 072 743 39 56 of via e-mail: info@duurzaambouwloket.nl.