Op het forum over het stationsgebied Haarlem kunnen Haarlemmers en reizigers tot dinsdag 23 juni met elkaar in gesprek over het toekomstige stationsgebied.

De afgelopen maanden hebben gemeente Haarlem en provincie Noord-Holland, ondersteund door stedenbouwkundig bureau Urhahn, ambities en mogelijkheden voor het stationsgebied uitgewerkt. Aan Haarlemmers is gevraagd wat zij belangrijk vinden voor het toekomstige stationsgebied. Ze hebben dit uitgewerkt in vijf ambities voor het stationsgebied. Ook hebben ze drie varianten voor de ontwikkeling van het vastgoed en de inrichting van de openbare ruimte op het Stationsplein. Voor elke variant zijn twee voorbeelduitwerkingen gemaakt.

U kunt uw mening achterlaten en ook reageren op de mening van anderen. Uit de reacties halen de stedenbouwkundigen en verkeerskundigen van gemeente Haarlem inspiratie om de concept toekomstvisie voor het stationsgebied af te ronden. Als het concept af is, kunnen Haarlemmers hier op reageren tijdens een officiële inspraakperiode.

Bekijk de ambities Denk mee en reageer

Bekijk de varianten Denk mee en reageer