De maaiploeg
De maaiploeg

Het maaiteam bedankt voor minder maaien!

De GroenLinksfractie is blij dat er dit jaar minder gemaaid is. De fractie wil de medewerkers van Spaarnelanden hiervoor bedanken en een taart geven.

Op bezoek bij Spaarnelanden krijgt de fractie een kop koffie aangeboden, alleen is het niet mogelijk om de taart ook echt te geven. Het strenge integriteitsbeleid zorgt ervoor dat de toppers de taart niet in ontvangst kunnen/mogen nemen.

De fractie is tevreden en heeft er vertrouwen in dat de gemeente Haarlem steeds meer een omgeving wordt waar natuur een integrale plek heeft in de stad.

Gemeente, Spaarnelanden en de Politiek houden elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen op gebied van natuur en biodiversiteit de komende jaren want er is een gezamenlijke verantwoordelijk om voor natuur en  biodiversiteit in de stad te zorgen.

In het programma van Spaarnelanden natuurinjestad.nl staat omschreven wat de burger kan doen om de biodiversiteit in onze stad nog verder te verbeteren!

 

Op de foto een maaiploeg met vier van de negen raadsleden van GroenLinks Haarlem. ( Achterste rij, derde van links Sacha Schneiders; Geheel rechts Melissa Oosterbroek; Voorste rij: 2de van links Peter Olaf van der Mark en rechts Ziggy Klazes.)

De taart
De taart