Wethouder Meijs: “Na vier jaar al mijn ziel en zaligheid in deze politieke functie te hebben gestopt, is het goed. Ik heb met volle teugen genoten van het werk als wethouder. Het was een hele uitdaging, ook in de Corona-periode. Ik ben een mensen-mens en krijg energie van de vele ontmoetingen in de stad en dat was toch een lange periode ingewikkeld. De contacten in de stad zijn zo waardevol, en heb ik echt gemist.”

Fractievoorzitter Drost: "Ik ben Marie-Thérèse dankbaar voor onze prettige samenwerking afgelopen jaren en trots op wat zij bereikt heeft. In de moeilijke Coronaperiode heeft zij er voor geknokt, samen met alle culturele instellingen, om iedereen overeind te houden. Ook is er een stadsbrede opkoopbescherming ingevoerd waarmee huisjesmelkers veel minder kans op de woningmarkt hebben."

Wethouder Meijs vond het een hele eer deze functie te hebben mogen vervullen: "Het is een prachtige baan, misschien wel de mooiste ooit. Ik ben trots en dankbaar dat ik mijn steentje heb mogen bijdrage aan deze prachtige historische bruisende stad."