Elke 3 weken verstuurt GroenLinks Haarlem een nieuwsbrief per e-mail. Hieronder staat de inhoud van de editie van 2 december 2007.

10 december: Sta niet stil bij de mensenrechten...

Volgende week maandag, 10 december, is het Dag van de Mensenrechten. Op die dag houdt de Haarlemse afdeling van Amnesty de jaarlijkse fakkeloptocht. De tocht begint om 17.00 uur op de Oude Groenmarkt.
GroenLinks Haarlem nodigt iedereen van harte uit om mee te lopen onder het motto "Sta niet stil bij de mensenrechten... kom in actie!"

Lees het hele bericht op de site van GroenLinks.
Bekijk het programma op de site van Amnesty.

Initiatief voor dierenwelzijnsbeleid

GroenLinks heeft een initiatiefvoorstel ingediend om te komen tot een dierenwelzijnsbeleid in Haarlem. Het stuk is in de commissie Beheer behandeld. Alleen de VVD en de Christenunie waren tegen. De overige partijen gingen, hoewel soms aarzelend, akkoord.

Lees het hele bericht op de site van GroenLinks.

6 januari: Nieuwjaarscafé

Op zondagmiddag 6 januari organiseren bestuur en fractie van GroenLinks Haarlem een Nieuwjaarscafé. De uitnodiging volgt binnenkort per post, maar zet de datum alvast in je agenda. Dan kunnen we elkaar een mooi en actief 2008 wensen, onder genot van drankjes en hapjes én met een talkshow met aansprekende gasten en live muziek. Hopelijk tot 6 januari!

"Steun de actie Kappen met Kolen"

GroenLinks is een actie gestart om ervoor te zorgen, dat het bouwen van nieuwe kolencentrales niet doorgaat. Ga naar de actiewebsite en doe mee!
kappenmetkolen.nl

Colofon

Dit is de 3-wekelijkse nieuwsbrief van GroenLinks Haarlem. Als je de nieuwsbrief wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar glhcamp@xs4all.nl