Campagne voeren is dus leuk omdat je ervaart waarvoor je het doet! En wat zijn vrijwilligers leuke mensen! Onze leden die zich belangeloos inzetten voor de goede zaak, gemotiveerd en altijd met een glimlach: meedenkend, meewerkend en meehelpend. Campagne voeren is dus ook een bevestiging dat we nog vooruit kunnen met onze maatschappij, dat het niet allemaal draait om geld en persoonlijk gewin. En wat een leuke gesprekken hebben we gehad. Het aantal mensen die we hebben overgehaald om voor onze mooie sociale, duurzame principes te stemmen zijn misschien maar op een paar handen te tellen, het gesprek aangaan en er achter komen wat er leeft is al winst op zich. Want alleen in gesprek met elkaar komen we samen verder.

De campagne begon met een evenement bij Mama Gaia waar een groot deel van de provinciale kandidaten bijeen was gekomen om daarna met een flinke dosis motivatie met ons de Transvaalwijk in te gaan. De week erop hebben we zelf het Garenkokerkwartier en Bakenes aangedaan waarna we besloten om terug te schalen naar één groep per dag om het groepsgevoel iets te vergroten. Na zo de Natuurkundigen- en Slachthuisbuurt afgelopen te hebben eindigden we als een enorme linkse wolk met onze vrienden van de PvdA in Delftwijk. De beweging tegen de rechtse versombering kwam zo uiteindelijk tot een mooie climax! Het laatste weekend voor de verkiezingen was het moment voor ultieme zichtbaarheid en aanspreekbaarheid op de Grote Markt waar we samen met provinciale, eerste kamer en waterschap kandidaten veel mensen hebben kunnen spreken.

Nu rest alleen nog het flyeren bij Station Haarlem, we weten dat als we u daar tegen komen u waarschijnlijk haast heeft. Maar gun ons dat we u nog even vrijwillig en vrijblijvend willen bereiken met onze mooie idealen. Dan gunnen wij u een mooie toekomst als we straks de grootste zijn!