Fer Daalderop van GroenLinks Haarlem wil graag in Haarlem een werkgroep Duurzaam Haarlem of Klimaatneutraal Haarlem oprichten. Op dinsdag 13 mei om 20:00 wordt hiervoor een gemeenschappelijke brainstormsessie gehouden in de fractiekamer. Iedereen die is geinteresseerd, kan deze bijeenkomst bijwonen.

Uitnodiging van Fer Daalderop: De werkgroep Duurzaam Haarlem moet niet enkel over CO2-neutraal gaan, maar wat mij betreft ook echt duurzaam. Dus ook een milieuvriendelijke stad. In het stuk van de Nijmeegse werkgroep, dat op de site van Nijmegen staat, komen ook dingen naar voren die wij bij ons Haarlem Klimaatneutraal 2030 goed kunnen gebruiken. Jullie kunnen het stuk ook via mij per e-mail ontvangen. Kijk hier maar eens naar. Als je ´Nijmegen´ door ´Haarlem´ vervangt, heb je al een mooi bruikbaar verhaal over Duurzaam Haarlem.
Dus iedereen die hier voor voelt, kan zich opgeven voor een gemeenschappelijke brainstorming op dinsdag 13 mei om 20.00 uur in de fractiekamer. Bij ingang bij het Prinsenhof en dan aanbellen bij GroenLinks. Voor de komende tijd en zeker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, maart 2010, kan zo’n werkgroep een aantal interessante ideeën aan de man brengen.

Als je de 13e niet kunt, maar wel geïnteresseerd bent in de werkgroep Duurzaam Haarlem kun je je ook hiervoor opgeven. Ook GroenLinks landelijk zal dit thema opvoeren en we kunnen dus flink wat gedachten uitwisselen. En in duurzaamheid zit van alles, zowel people, planet als prosperity oftewel mensen, natuur & milieu en welvaart & economie. En zowel het heden als de toekomst, plus het hier en het daar. Dus kom naar de bijeenkomst en brainstorm mee….

Met vriendelijke groet,

Fer Daalderop
Zuiderstraat 2
2011 XT Haarlem
023 - 531 2326
E-mail: fer.daalderop@tiscali.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
o Ja, ik doe mee aan de brainstorming over de Werkgroep Duurzaam / Klimaatneutraal Haarlem
o Ja, ik wil meedoen met de Werkgroep Duurzaam / Klimaatneutraal Haarlem (kan niet op de 13e mei)

Naam: ……………………………………
Adres: ……………………………………
E-mail: …………………………………...
Telefoon: …………………………………
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opsturen naar: fer.daalderop@tiscali.nl