powervrouwen

Workshop Powervrouw voor vrouwen met minimuminkomen

De gemeente Haarlem organiseert een gratis tweedaagse workshop voor vrouwen met een laag inkomen die nu (nog) geen werk hebben, maar die wel toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Een manier om op een positieve en ontspannen manier de kansen op een baan of vrijwilligerswerk te vergroten.

Op woensdagochtend 10 mei en 24 mei kunnen de powervrouwen energie opdoen en ontdekken wat hun talenten zijn. Jori Alkemade, projectleider, over de tweedaagse: “We hebben hele leuke workshops georganiseerd. Hierin kan iedereen zelf aan de slag om te ontdekken wat er nodig is voor een frisse, krachtige start naar een nieuwe toekomst. De uitdaging is om alle vrouwen te laten ervaren wat zij in hun mars hebben, om zo weer een stap te zetten richting (vrijwilligers)werk, mantelzorg of buurtwerk.” Deelnemers leren te (her)ontdekken wat hun talenten zijn en ontmoeten nieuwe mensen. Ook goed presenteren tijdens een sollicitatiegesprek en een CV maken. Een professionele fotograaf maakt vervolgens van alle deelnemers een mooie CV-foto.

De workshops zijn in het Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10 in Haarlem. Beide ochtenden worden afgesloten met een lunch.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar powervrouwen@haarlem.nl. Als u zich opgeeft, verwachten we dat u er beide ochtenden bent. Als u in de gemeente Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede of Haarlemmerliede en Spaarnwoude woont, bent u ook van harte welkom.