“ Melissa Oosterbroek wil graag dat Haarlemmers zo snel mogelijk van het gas af kunnen! Wellicht heb je haar met haar familie al gezien in de #gasvrij campagne van de gemeente Haarlem. ”

Woordvoerder op de dossiers: In commissie Ontwikkeling: Economie - (samen met Peter); Toerisme; Ruimtelijke stedelijke ontwikkeling - samen met Jasper. In de commissie Beheer: O.a. Energietransitie, Ontwikkelvisies & Dierenwelzijn.

Hier vertelt ze haar inspirerende verhaal. Het gasvrij maken van een woning heeft veel voeten in de aarde en kost geld. Kies je voor Melissa dan kies je voor een eerlijke verdeling van deze investeringskosten die moeten worden opgebracht door u, de netbeheerders en de lokale gemeente. Daarnaast moet het ook zo zijn dat iedereen geld kan besparen met de transitie naar duurzame energie, ook Haarlemmers met een kleine beurs.

Melissa is al meer dan acht jaar ondernemer en heeft onder andere de financiering van duurzame energieproductie en startups gerealiseerd. Ze wil effectief beleid voor de gemeente Haarlem om zo snel mogelijk van het gevaarlijke en dure aardgas af te komen. Als Melissa in de raad komt, kun je ervan uit gaan dat zij het ambtenarenapparaat scherp houdt door haar ervaring te delen en feedback te geven over de uitvoering van het beleid. Elke dag weer. Alleen zo kunnen wij als Haarlemmers, geld besparen en verdienen met duurzaamheid. En alleen zo zijn we snel van die lelijke fossiele brandstoffen af!

https://www.linkedin.com/in/melissaoosterbroek