Woordvoer op de dossiers: mobiliteit, verkeer, water, circulair en afval ( o.a.autoluwe stad en Dreefzicht)

Even voorstellen: ik ben 58. Ik woon nu 11 jaar in Haarlem maar heb ook begin jaren 90 in Haarlem gewoond. Ik werk in Amsterdam als advocaat-generaal bij het Gerechtshof daar, waar ik gespecialiseerd ben in milieu en fraude. Ik heb een man en drie dochters van 26, 24 en 19. Ik hou van de natuur, zeilen, skiën en wandelen. 

Ik heb mij verkiesbaar gesteld omdat ik Haarlem een geweldige stad vind en graag actief eraan mee wil werken dat we in Haarlem de komende jaren  meer en grote stappen maken naar een duurzamere, op milieugebied verantwoorde en schonere stad. Natuurlijk moet dat ook een stad zijn met eerlijke kansen voor iedereen en een stad waar we rekening met elkaar houden.

Mijn favoriete plekken in Haarlem zijn de Haarlemmerhout, een bos midden in de stad en de Teletubbieheuvels in de waarderpolder, aan de mooie Nel en met uitzicht op Spaarndam. Helaas met stilstaande windmolens, maar daar gaan we wat aan doen !!

Ik wil mij gaan inzetten voor een duurzamer Haarlem door onder andere zonnepanelen in de hele stad, overal gescheiden afval inzamelen, minder fijn stof, betere handhaving en uiteraard voor een ongedeelde stad, waarin iedereen die wil, mee kan doen.