Journalist, dit is haar derde raadsperiode. Zij is bekend vanwege haar grote sociale hart voor mensen in de verdrukking en jeugdzorg en natuurlijk vanwege de motie die reclames in de openbare ruimte voor vlees moet verbannen.

"Ik woon in het centrum van Haarlem, tot voor kort samen met mijn twee zonen, David en Milan die nu studeren en op kamers wonen. Ik ben werkzaam als zelfstandig journalist. Ik werkte eerder voor RTVNH en later voor de landelijke omroepen. Naast mijn werk als raadslid ben ik dagvoorzitter, moderator, debatleider en tot voor kort presentator diverse talkshows. Ik werkte ooit als licht- en geluidstechnicus in het theater en was onder andere zakelijk leider van comedyclub Toomler en tourmanager van Comedytrain.

Ik ben altijd politiek geïnteresseerd geweest en heb mij als vrijwilliger en als betaalde kracht ingezet voor organisaties als Milieudefensie. Ik heb een groot en bruikbaar netwerk in Haarlem. Dat maakt dat initiatieven die ik neem om Haarlem nog leuker, mooier en eerlijker te maken, zoals de aanschuiftafel de Tafel van Veel maar ook de schillenboer van een paar jaar geleden en het ‘echtscheidingshotel’ NexT, snel gerealiseerd konden worden. Mijn kernwaarden zijn : sociaal, oplossingsgericht, relativerend en positief.

Ik ben heel blij met mijn prachtige plek 2 op de lijst van GroenLinks Haarlem. Ik ben de afgelopen twee raadsperiodes actief geweest in de commissie samenleving waar ik mij hard maakte voor onder andere betere jeugdzorg en gelijke kansen voor iedereen.

Inmiddels ben ik onderdeel van de commissie ontwikkeling. Hier probeer ik het zogenaamde fysiek domein meer te verbinden met het sociaal domein. Huizen worden uiteindelijk toch gebouwd voor mensen. Ik zet mij in voor duurzaamheid maar ook voor het meer mogelijk maken van ontmoeting en gemeenschappelijkheid in bestaande en nieuwe woonprojecten.

Ik ben er van overtuigd dat GroenLinks het ‘juiste’ geluid heeft voor de toekomst. GroenLinks schuwt de broodnodige verandering op allerlei terrein niet en heeft een positieve en optimistische grondhouding:- het moet niet alleen beter, het kán ook beter. Lokaal kunnen wij veel doen- de korte lijnen en persoonlijke benadering zijn een enorm voordeel. En altijd samen met de bewoners. Ik ben er klaar voor! "